Om Oss

Lydutleie i oslo

Lydutleie

Vi har tatt utfordringen med å gi deg lyd og lys på en riktig måte, det finnes så mye rart der ute og vi har derfor ryddet litt opp for å presentere Lyd og Lysutleie for privat personer og bedrifter på en helt ny måte.

Vi har delt inn alt av lyd i 2 forskjellige deler, en del er det vi kaller “wrent a Wreck”. Istedenfor å ta inn rimelige varer av dårlig kvalitet, har vi valgt å tilby kvalitetsutstyr som vi har skiftet ut til en rimelig penge, dette muliggjør at du som ønsker å holde budsjettet nede kan få det rimeligste alternativet på god kvalitetslyd.

Det er ikke lett å vite om lyd fra en leverandør er bedre enn en annen, så når en sammenligner andre leverandører med våre priser. Så er det viktig å vite at vi kun har lydutstyr av høy klasse innenfor dette segmentet, da vil du også få en bedre lydopplevelse på din fest.

Betalingsbetingelser:

Vi tar kort og aksepterer Bankaxept, Visa, Mastercard og Diners.

Vi gjør oppmerksom på at ved bruk av kredittkort, da vil du måtte betale 3% av leiesummen i tillegg. Dette er for å dekke opp kostnaden vi har for bruk av kredittkort.

Betaling skjer ved uthenting av leieproduktene, vi tar ikke imot kontanter!

Kreditt må avtales på forhånd.
123lyd.no er en avdeling som drives av DJ Booking Norge AS:

DJ Booking Norge AS

Box 223

1441 Drøbak

Tlf: 22623439 eller 90532929

Lydutleie i oslo akershus

Org nr: 990754950 MVA

Henting i Frydenbergveien 48 i Oslo.

DJ til fest

 

Lydutleie tar vi alvorlig og vi har bra utstyr til god pris, du finner oss sentralt i oslo og vi kan gi deg gode lyseffekter so har du ikke leid lyd eller lys før, så har vi det du trenger. det tar kun kort tid å montere opp fra oss, vi har lagt det til rette slik at du ikke trenger teknisk kompetanse for å forstå våre løsninger.m gjør dan øsnker du spesialsydde lyd eller lysløsninger så har vi kompetansen til dette, det er bare å ringe oss så ordner vi det meste for deg.segulvet litt mer spennende.

kontakt